mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان ببخشید من یه مشکلی دارم نمیتونم وارد مدیریت جوملای سایت خودم بشم هرچی رمزمو با اینکه درسته میزنم غلط میگیره حالا چی کار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 درود اگر ارور پسورد دریافت می کنید. آموزش تغییر پسورد از طریق دیتابیس را جستجو کنید و بر اساس آن عمل نمائید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام بعد از رفتن به تیبل user و انتخاب نام کاربری تان و زدن گزینه edit : در بخش username نام کاربری دلخواه را وارد کنید. در بخش password کد ۲۱۲۳۲f297a57a5a743894a0e4a801fc3 وارد کنید تا پسورد به admin تغیر کنه. حالا وارد مدیریت شده و پسورد و نام کاربری را تغیر کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 سلام بعد از رفتن به تیبل user و انتخاب نام کاربری تان و زدن گزینه edit : در بخش username نام کاربری دلخواه را وارد کنید. در بخش password کد ۲۱۲۳۲f297a57a5a743894a0e4a801fc3 وارد کنید تا پسورد به admin تغیر کنه. حالا وارد مدیریت شده و پسورد و نام کاربری را تغیر کنید. ببخشید ولی وقتی این کدی که میگید رو هم تو بخش پسورد وارد میکنم هیچ تغییری نمیکنه چون این روش رو خودم بلد بودم قبلا این روش رو تست کرده بودم جواب نداده بود بازم چون نوشتین این رو تست کردم ولی بازم نمیتونم وارد پشم و اشتباه میگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 خب می تونید تو همون قسمت password بیائید function رو تغییر داده و روی MD5 بزارید و بعدش در Value هر چیزی که می خواهید password قرار دهید را وارد نمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 خب می تونید تو همون قسمت password بیائید function رو تغییر داده و روی MD5 بزارید و بعدش در Value هر چیزی که می خواهید password قرار دهید را وارد نمائید بله دقیقا بعد از اینکه دیشب جواب نداد همین روش رو تست کردم و جواب داد دستتون درد نکنه واقعا زحمت زیادی برای راهنمایی من کشیدین یه راهنمایی هم به دوستان که از این تایپیک میکنن در کدی که آقای میری عزیز در روش اول استفاده کردن اگر عدد ها فارسی باشه کد وارد شده به معنای پسورد admin نمیشه و تغییر میکنه و باید حتما دقت کنین اعداد انگلیسی باشه یعنی کد زیر : 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3 گفتم که دوستان دیگه از این نظر به مشکل بر نخورن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در مرداد 93 سلام یک دنیا ممنونم از شما دوستان مشکلم حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 البته اسکریپت تغییر پسورد هم منتشر شده که کار رو راحت تر میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر