falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 سلام امروز که میخواستم بک آپ رو که با Akeeba گرفتم ری استور کنم این ارور رو میده : Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام خوب الان عمل رو انجام دادید اینجوری شد یا هنوز نکردید اینجوری شد؟ قبل از هر کاری به سرور خود خطا را گذارش دهید. شاید در حال انجام کاری هستند. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 داداش بعد از گرفتن بکآپ و ری استور اون بوده ضمنا توی لوکال هاست هستم فعلا! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 مشکل از این بود که تو لوکال هاست از :001: .htaccess پشتیبانی نمیشه و اون ارور از اون بود این فایلو پاک کردم و با htaccess معمولی جایگزین کردم و درست شد.-- البته بعد از اینکه بکآپ ویندوز رو عوض کردم:D-- قربون همتون زت زیاد:002: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjijak 0 ارسال شده در آذر 91 ممنونم دوستان... من کارایی رو که گفتیدو انجام دادم ولی درست نشد و هنوزمو همون ارور رو میده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام دقیقا کدام ارور؟ اروری که استارتر تاپیک نوشتند؟ روی لوکال تست می کنید یا هاست؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر