m.rezaei 10 ارسال شده در آذر 89 سلام امکانش هست که مثلا 3 قالب به صورت همزمان داشته باشیم و وقتی کاربر قالب رو عوض میکنه ماژول هایی که مخصوص قالب قبلی هست پنهان بشه و ماژول های مربوط به قالب جدید نمایان بشه؟ یعنی: فرضاً من دو قالب روی سایتم نصب دارم و می خوام این امکان رو برای کاربران سایت فراهم کنم تا بتونند قالب رو عوض کنند. حالا امکانش هست روی هر قالب ماژول های خاص خودش رو تنظیم کنیم؟ مثلاً قالب شماره 1 دارای ماژول اسلاید شو و چند مازول خبری است و قالب شماره 2 اسلاید شو و ماژول خبری نداره به جاش چند تا ماژول دیگه داره. حالا هدف من اینه که وقتی کاربر قالب رو عوض میکنه مثلا قالب رو از شماره 1 به 2 تغییر میده قالب شماره 2 با ماژول های خودش نمایش داده بشه و قالب شماره 1 هم با ماژول های خاص خودش و ماژول های قالب 1 روی قالب 2 نمایش داده نشه و برعکس. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام نه نمیشه این کارو انجام داد ... ولی یک ترفند رو میشه براش اجرا کرد . ونم اینکه موقعیت های قالبمون با هم همنام نباشند ... مثلاً : قالب شماره 1 شما دارای موقعیت های u1 u2 u3 ,.... هست و قالب شماره 2 دارای موقعیت های z1 z2 z3 ... هست حال شما هم در موقعیت u1 u2 و هم در موقیت z7 z8 ایکستنشنهای رو قرار دادین موقعی که قالب اولی روی سایت هست ماژول های موقعیت های خودشو { u1 u2 } نشون خواهد داد ولی ماژولهای موقعیت قالب دومی رو{ z7 z8} نشون نخواهد داد و برعکس این ماجرا نیز صادق هست / يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر