TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 دوستان سلام. من از font-face توی قالب سایتم استفاده کردم توی موزیلا هیچ مشکلی نداره ولی توی IE فاصله های بیشتر از یکی رو بصورت مربع نشون میده آیا راهی برای رفع اشکالش وجود داره یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوست من قطعه کد font-face رو قرار بدید تصحیح کنم یا در مطالب سایت دنبال قرار دادن فونت دلخواه در مطالب بگرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 @font-face { font-family: 'BNazanin'; src: url('../fonts/BNazanin.eot?#') format('eot'), url('../fonts/BNazanin.woff') format('woff'), url('../fonts/BNazanin.ttf') format('truetype'); } اینم کد. ممنون میشم بررسی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام بصورت زیر اصلاح کنید @font-face { font-family: 'BNazanin'; src: url('../fonts/BNazanin.eot') format('eot'); /* IE9 Compatibility Modes */ src: url('../fonts/BNazanin.eot?') format('eot'), /* IE6-IE8 */ url('../fonts/BNazanin.woff') format('woff'), /* Modern Browsers */ url('../fonts/BNazanin.ttf') format('truetype'); /* Safari, Android, iOS */ } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 کد تغییر دادم ولی نشد. در ضمن IE من نسخه 8 . حالا چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahabclick 1 ارسال شده در مهر 91 سلام از reset.css استفاده می کنید توی قالبتون یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 سلام reset.css چی هست؟ من تازه طراحی با جوملا شروع کردم. این دستور font face هم از لینک زیر گرفتم و اجرا کردم http://www.wedesign.ir/css/css3-font-face-methods-and-optimized-font-firefox6 ولی الان نمیدونم با این مشکل چکار کنم. لطف می کنید کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 من این کد زیر که همون reset.css باشه رو به اول فایل template.css قالبم اضافه کردم ولی هنوز هم مشکل داره html, body, div, span, applet, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, font, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, i, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td { margin: 0; padding: 0; border: 0; outline: 0; font-size: 100%; vertical-align: baseline; background: transparent; } body { line-height: 1; } ol, ul { list-style: none; } blockquote, q { quotes: none; } blockquote:before, blockquote:after, q:before, q:after { content: ''; content: none; } /* remember to define focus styles! */ :focus { outline: 0; } /* remember to highlight inserts somehow! */ ins { text-decoration: none; } del { text-decoration: line-through; } /* tables still need 'cellspacing="0"' in the markup */ table { border-collapse: collapse; border-spacing: 0; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 دوست من امکان قرار دادن دمو هست! شاید اینجوری راحتر بشه کمکتون کرد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 دمو رو که نمیدونم چه جوری براتون بذارم. ولی آدرس سایتم میدم فعلا فونت نازنین رو از روی مطالب برداشتم ولی توی صفحه مهدویت پایین صفحه قسمت footer از فونت نازنین استفاده کردم اگه با IE نگاه کنید فاصله های مربع شکل رو می بینید. www.talkhoshirin.com اگر فایل الگوی قالب هم لازمه بگید تا براتون بذارم. بازم ممنون. شاد باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 کسی نمیتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 سلام . من توی فایل template توی دستور fontfamily از فونت فارسی B Nazanin قبل از BNazanin (که مربوط به دستور fontface) استفاده کردم ولی همچنان فاصله ها رو بصورت مربع نشون میده نسخه اکسپلورر من 8 . ازتون خواهش میکنم کمک کنین یا حداقل منبعی یا مقاله ای معرفی کنین مشکلم حل بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر