ali3822 3 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوستان عزیز من می خواستم برای قالب خبری که طراحی کردم یک افزونه ای داشته باشم که بتونه در صفحه اصلی بعد از 2 دقیقه یکبار رفلش بشه تا خبرهای که جدید وارد می کنم برای کاربران نمایش بده مثل خبر آنلاین. اگه شما همچنین ماژول یا پلاگینی سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم. نمونه سایت که خودکار رفلش میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
messiah 3 ارسال شده در مهر 91 با سلام افزونه خاصی لازم نیست. کافیه تگ زیر رو در قسمت head قالب وارد کنید لازم به ذکره که عدد 300 زمان رفرش شدنه و url هم صفحه ای که بعد از رفرش شدن سایت به اونجا منتقل می شه که در مورد شما باید آدرس سایت خودتون باشه. ارادتمند [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در مهر 91 سپاس گذارم دوست عزیز من باید این کد رو وارد فایل ایندسم و قسمت head کپی کنم؟ دقیقاً کجا در میاد؟ ممنونم از راهنمائیتون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام http://forum.joomina.ir/thread-16171.html افزونه مورد نظر که در آموزش گفته شده برای جوملا 1.5 هم موجوده. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر