meyti1121 0 ارسال شده در مهر 91 سلام به دوستان من جوملای 25 رو به دو زبان تبدیل کردم و فقط به یه مشکلی بر خوردم که تو ربان فارسی یا انگلیسی میخوام دکمه صفحه اصلی درست کنم که مطالب وِیژه م نشون داده بشه اما هر کاری میکنم نمایش نمیده هیج مطلبی نمایش داده نمیشه ولی یه مطلب خواص ر و میخوام نمایش بدم نمایش میده ولی مطالب ویژه رو نشون نمیده دوستان لطفا راهنماییم کنید:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوست عزیز ، جسارتا" احساس میکنم آشنایی زیادی با جوملا ندارید . اگر اینطور است توصیه میکنم کتاب ارزشمند آموزش جوملا 2.5 را مطالعه فرمایید میخوام دکمه صفحه اصلی درست کنم که مطالب وِیژه م نشون داده بشه البته این موردی که شما میفرمایید دکمه نیست بلکه منو است و میتونید از طریق مدیریت منوها ، منوی موردنظرتون رو ایجاد کنید برای اینکه بتونید مطالب ویژه شده را نشان بدید میبایست نوع منوی صفحه اصلی را از نوع مطالب ویژه شده انتخاب کنید و در تنظیمات سمت چپ مجموعه های موردنظرتون رو هم انتخاب کنید تا مطالب ویژه اون مجموعه ها نمایش داده بشه تمامی مواردی که عرض کردم بطور کاملتر و تصویری میتونید در همون کتابی که در بالا به اون اشاره کردم ببینید و مطالعه کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meyti1121 0 ارسال شده در مهر 91 من تمام منوها و مطالب و بخش ها رو به حالت زبان فارسی قرار دادم ولی بازهم نمیشه شما که تجربه تون بیشتر لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام لطف کنید یک اسکرین شات از تنظیمات منوی صفحه اصلیتون قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meyti1121 0 ارسال شده در مهر 91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر