ilia 4 ارسال شده در مهر 91 عرض سلام دارم خدمت همه ی دوستان امروز واسه کار خودم یه قرارداد طراحی وب سایت درست کردم . چون قبلا دیده بودم که دوستان دنبال نمونه قرارداد هستن گفتم بذارمش تو انجمن تا دوستان هم استفتده کنن :shy: از لینک زیر دانلود کنید : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13496212521.zipاز دوستان اگه کسی فایل ورد و قابل ویرایش رو هم خواست بگه تا بذارم 3 واکنش ها : ara، m-saleh و vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshidgb 1 ارسال شده در مهر 91 برای درست کردن قرارداد به نظر من دنبال کپی کردن از نمونه ها نباشید. خود شما کسی هستید که می تونید جوانب مختلف رو بسنجید و وارد متن قرارداد کنید. نمونه ها هیچوقت نمی تونند ضامن کار شما و شرایطی که شما دارید باشن. این نظر منه باز خودتون می دونید طراحی سایت 1 واکنش ها : m-saleh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 با یک وکیل مشورت کنید تا براتون یک قرار داد خوب مطابق با نظر خودتون بنویسه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 عرض سلام دارم خدمت همه ی دوستان امروز واسه کار خودم یه قرارداد طراحی وب سایت درست کردم . چون قبلا دیده بودم که دوستان دنبال نمونه قرارداد هستن گفتم بذارمش تو انجمن تا دوستان هم استفتده کنن :shy: از لینک زیر دانلود کنید : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13496212521.zipاز دوستان اگه کسی فایل ورد و قابل ویرایش رو هم خواست بگه تا بذارم باسلام. به نظرم متن خوبی بود. خلاصه و مفید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 در هنگام تحویل سایت از طرف طراح به کارفرما آیا طراح موظف است تمامی رمزهای عبور خود را به کارفرما تحویل دهد؟ چطور کارفرما میتونه از تحویل کامل سایت (شامل ارایه رمز هاست و ...) اطمینان پیدا کند؟ و سوال اصلی من اینه که اگر طراح سطح دسترسی خود را به عنوان مدیرکل تعریف کند و به تغییراین وضعیت و تحویل سایت اقدام نکند په برخوردی میتوان کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 سوال اول: بله سوال دوم:با تست کردن نام کاربری و کلمه عبور های داده شده و تغییر آنها سوال سوم: در صورتی که دسترسی کامل داشته باشید میتوانید دسترسی وی را قطع کنید در ضمن رمز هایی که باید دریافت کنید: رمز کنترل پنل هاست رمز مدیریت سایت رمز مدیریت دامنه ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 سوال اول: بله سوال دوم:با تست کردن نام کاربری و کلمه عبور های داده شده و تغییر آنها سوال سوم: در صورتی که دسترسی کامل داشته باشید میتوانید دسترسی وی را قطع کنید در ضمن رمز هایی که باید دریافت کنید: رمز کنترل پنل هاست رمز مدیریت سایت رمز مدیریت دامنه ها ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ببنید الان در برنامه جوملا2.5 در قسمت مدیریت کاربران من (کارفرما) در گروه مدیر و برنامه نویسم در مدیریت کل قرار گرفته است. یعنی توی جوملا ایشون یک پله بالاتر واستاده و من نمیتونم دسترسی ایشون را قطع کنم. اما ایشون میتونه این کار را بکنه. درسته؟ از نظر روال کاری آیا من (کارفرما) باید در سطح مدیریت کل باشم یا نه؟ اگر جواب شما مثبته چطور میتونم سطح دسترسی را عوض کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ببنید الان در برنامه جوملا2.5 در قسمت مدیریت کاربران من (کارفرما) در گروه مدیر و برنامه نویسم در مدیریت کل قرار گرفته است. یعنی توی جوملا ایشون یک پله بالاتر واستاده و من نمیتونم دسترسی ایشون را قطع کنم. اما ایشون میتونه این کار را بکنه. درسته؟ از نظر روال کاری آیا من (کارفرما) باید در سطح مدیریت کل باشم یا نه؟ اگر جواب شما مثبته چطور میتونم سطح دسترسی را عوض کنم؟ بله اگر کار شما به صورت کامل تکمیل شده طراح موظف است که حسابی برای شما در سطح مدیر کل ایجاد کنه و مشخصات خودش رو حذف کنه. در غیر این صورت ازش این کار را بخواهید تا اوکی کنه در صورت عمل نکردن به درخواست، شما می توانید از دست او شکایت و حقتون رو بخواهید. 1 واکنش ها : m-saleh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 فرمایش آقای منتظری در صورتی درسته که شما با ایشون قرار داد بسته باشید و اینکه دامنه و هاست شما به نام خودتون باشه. 2 واکنش ها : mahdi m و m-saleh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-saleh 1 ارسال شده در مهر 93 فرمایش آقای منتظری در صورتی درسته که شما با ایشون قرار داد بسته باشید و اینکه دامنه و هاست شما به نام خودتون باشه. از راهنمایی شما و آقای منتظری ممنونم. بله هاست و دامین به نام خودم است ولی قراردادی ندارم. امیدوارم در ادامه راه بتوانم از راهنمایی های شما دوستان استفاده کنم. جهت راه اندازی و برنامه نویسی انجمن سایتم نیاز به راهنمای زیادی دارم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzadit 0 ارسال شده در مهر 93 عرض سلام دارم خدمت همه ی دوستان امروز واسه کار خودم یه قرارداد طراحی وب سایت درست کردم . چون قبلا دیده بودم که دوستان دنبال نمونه قرارداد هستن گفتم بذارمش تو انجمن تا دوستان هم استفتده کنن :shy: از لینک زیر دانلود کنید : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13496212521.zipاز دوستان اگه کسی فایل ورد و قابل ویرایش رو هم خواست بگه تا بذارم سلام ودرود فراوان بر شما بزرگواران آقای ایلیا در صورت امکان فایل ورد این قرار داد رو هم بزارید تو سایت ممنون می شم سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golzar84 0 ارسال شده در آذر 94 بند های قرار داد رو بایستی تعریف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر