mamad1 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام. لطفا آموزش بدید چطور توی ماژول htmlدلخواه ( جوملا 1.5 ) میشه عکس بک گراند قرار داد . توی انجمن سرچ کردم چنتا روش بود ولی جواب نداد . همچنین از جوملا 2.5 تقلب کردم چون 2.5 خودش این کارو انجام میده و نیاز به کدنویسی نداره یه htmlدستی ساختمو عکس بک گراند گذاشتمو از سایت سورسشو دیدمو رفتم تو جوملا 1.5 اجراش کردم اما بازم جواب نداد . لطفا توضیحات کامل یادتون نره .:thankyou: راستی اینم بگم وقتی کد می نویسم ادیتور خودبخود بعضی کد ها رو تغییر میده مثلا تگ body رو حذف میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام حذف شدن برخی از تگها پس از دخیره به این دلیله که در تنظیمات پلاگین مربوط به ادیتورتون اینگونه تگها بعنوان تگهای ممنوعه ذکر شده اند با حذف اون تگها در تنظیمات مشکل حل خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام حذف شدن برخی از تگها پس از دخیره به این دلیله که در تنظیمات پلاگین مربوط به ادیتورتون اینگونه تگها بعنوان تگهای ممنوعه ذکر شده اند با حذف اون تگها در تنظیمات مشکل حل خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): من از ادیتور jck استفاده می کنم . تو تنظیماتش چیزی واسه تعیین تگهای ممنوعه نداشت . اما tiny MCE داشت و پیش فرضش applet بود . وقتی applet رو پاک و ذخیره کردم بجاش script,applet,iframe اومد!!! چی باید بنویسم که تگ ممنوعه غیر فعال شه ؟ applet کدوم تگ ها رو شامل میشه ؟ کد زیر را از یه آموزش خوندم و اجرا کردم. مشکلی داره که کار نمیکنه ؟؟؟ The background image doesn't repeat. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در مهر 91 اینم تست کردم ، حاشیه عکسو نشون میده ولی خود عکس نیست که نیس . چرا ؟؟؟ sample text نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام با این تگها نباید مشکلی داشته باشید در هر حال اینطور که پیداست شما در آدرس دهی تصاویرتون دقت نکردید ببینید ، اگر تصویر روی هاست خودتون قرار داره مثلا تو پوشه images قالبتونه خب باید بصورت زیر کدنویسی کنید background-image: url(../images/myfile.gif); اما اگر تصویر روی هاست خودتون قرار نداره باید بصورت زیر کدنویسی کنید background-image: url(http://www.site.com/templates/images/myfile.gif); یعنی میبایست آدرس را بطور کامل همراه با پروتکل وارد کنید . البته اگر تصویر روی هاست خودتون هم قرار داشته باشه هم میتونید آدرس کامل تصویر را همانند کد دوم بدهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در مهر 91 درسته حق با شماست. تو آدرس دهی تصویر بی دقتی کردم:blush:. الان می تونم با div style بک گراند بذارم اما هنوزم با تگ body مشکل دارم. ادیتور اونو حذف می کنه. لطفا کدهای لازم واسه بک گراند رو ( با استفاده از تگ body ) بگید تا با اونا تست کنم، فکر می کنم یه جا کد رو اشتب وارد کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 درورد میتونید از کد زیر استفاده کنید اگر عکس هاتون در پوشه دیگری هست اسم پوشه را جایگزین images نمایید و بعد نام عکس را قید کنید مانند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر