niloofar 1 ارسال شده در مهر 91 سلام و خسته نباشید به دوستان. من تو قالبی که طراحی کردم میخواهم در قسمت اسلایدشو عکس هایی که در اسلایدشو قرار میدهم و چند پوزیشن دیگر که درونشون از طریق مدیریت تصویر قرار گرفته این تصاویر گوشه های گرد داشته باشند. با دستورات css3 این امکان را فقط تونستم برای قسمت هایی که درونشون رنگ قرار دارد انجام بدهم. اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 در مورد کارکرد خود اسلایدرها که هیچ اما در مورد گرد کردن گوشه های خود عکس شما...با فتوشاپ...دوست داشتین میتونم راهنماییتون کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در مهر 91 یعنی تنها راهش فتوشاپه؟؟!!!! با فتوشاپ اینکارو انجام دادم میخواستم بدونم از طریق css هم میشه اینکارو انجام داد که برای هر عکس نیاز به گرد کردن گوشه ها از طریق فتوشاپ نباشم. ممنون بابت پاسخگویی شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام بستگی به شرایط قالبتون داره میتونید از خاصیت border-radius استفاده کنید البته مرورگر IE با این کد میونه خوبی نداره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر