pvmagician 1 ارسال شده در آذر 89 سلام این 5امین ماژولی که واسه این کار نصب کردم!!! هیشکدوم با سایتم کار نمیکنن! میشه یه نفر به قالب سایتم نیگا بندازه.. توروخدا کمکم کنید.. www.1Tarrah.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز به انجمن تخصصی جوملا(جومینا) خوش آمدید دقیقا بفرمائید مشکلتون چیست و اینکه آیا با قالبهای دیگر هم این مشکل رو دارید یا خیر...؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز من فکر کنم مشکل شما تنظیمات ماژولهاست که به درستی انجام نمیشه شما یکی از ماژولها رو که نصب کردی نام ببر تا دوستان تنظیمات و مسیر دهی مناسب رو بگن اگه باز مشکل حل نشد مشخصات هاست رو پخ کنید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pvmagician 1 ارسال شده در تیر 90 متشکرم مشکلم حل شد، قالب و ... رئ عوض کردم کلا! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر