probing_online 15 ارسال شده در مهر 91 سلام من با کامپوننت گالری عکس v2 یه مشکل دارم . 1- تصاویر کوچک در صورتی که داخل پوشه ای درون گالری باشند ایجاد نمی شن . و باید بدون ایجاد پوشه تصاویر رو بذارم . 2- اینکه می خواستم بدونم چطور میشه برای خود پوشه ها هم تصویر گذاشت . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مهر 91 مشکل اینجاست : از نام فارسی برای پوشه نمی شه استفاده کرد . فقط باید نام لاتین باشه چیکار میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام باید کدنویسی ماژول رو ویرایش کرد انکدینگ دیتابیس رو هم روی یو تی اف 8 گذاشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 انکدینگ دیتابیس رو هم روی یو تی اف 8 تنظیمه اما کدنویسی ماژول نیاز به دانش php داره که من ندارم راه حل چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر