ah.baniashraf 2 ارسال شده در مهر 91 با سپاس از دوستان. من چند سایت دارم که همه با جوملا 1.5 هستند. شاید به علت مشغله بیش از حد شاید تا یک سال آینده موفق به تبدیل سایتها به 2.5 نشم. آیا برای سایت های من مشکلی پیش می آید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 خیر مشکل خاصی وجود نداره! اما بهتر هست که در سریع ترین جوملاتون رو به 2.5 ببرید! در مورد پشتیبانی هم نگران نباشید چون این نسخه فعلا پشتیبانی میشند! ولی دیگه برای این نسخه افزونه ی جدید منتشر نخواهد شد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومينا خوش آمديد مشكلي پيش نمياد ولي بهتره هر چه سريعتر به جوملاي جديد مهاجرت كنيد... تا زماني كه مهاجرت كنيد امنيت سايت هاي خود رو هم تامين كنيد (البته بعد از مهاجرت هم همينطور...) موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 مشکلی ندارد و از لحاظ امنیتی حالا حالا ها پشتیبانی میشود و همانظور که دوستان گفتند فقط افزونه جدید برای 1.5 منتشر نمیشه البته هنوز افزونه های جوملا 2.5 به پای 1.5 نمیرسه . هنوز خیلی افزونه های مفید و کاربردی جوملا 1.5 برای 2.5 وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر