yazditabar 2 ارسال شده در مهر 91 سلام در ارسال مطلب پیشفرض جوملا این امکان وجود نداره که عضو بتونه با مطلبش یک عکس هم آپلود کنه و اوون رو با خبرش بفرشته، ضمن اینکه این مشکل هم وجود داره که در ارسال مطلب اعضا ممکنه مطالبشون رو به بخش ها و مجموعه های دیگه بفرستن، چون در تنظیمات این امکان وجود نداره که بشه فقط یک مجموعه رو مشخص کرد تا مطلب به اوون ارسال بشه آیا برای اینکه این کار رو بشه انجام داد، (ارسال مطلب با عکس) افزونه خاصی وجود داره؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام در مورد قرار دادن تصویر در مطلب دو تا راه دارید : اول اینکه یه آپلودسنتر اختصاصی برای سایت خودتون ایجاد کنید و از کاربرانتون بخواهید که تصاویرشون رو اونجا آپلود کنند و در مطالب استفاده کنند راه دوم اینه که برای اون دکمه ورود تصویر که در پایینترین قسمت ادیتور قرار داره یک سطح دسترسی مناسب قرار بدید تا کاربر از اون طریق هم بتونه تصویر آپلود کنه و هم استفاده کنه برای تعیین یک بخش یا مجموعه در جوملا 1.5 راهی سراغ ندارم مگر آنکه بقیه دوستان در این زمینه اطلاعی داشته باشند ولی اگر جوملاتون 2.5 بود خود هسته چنین امکانی را داشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مهر 91 پیشنهادتون برای آپلودسنتر اختصاصی برای سایتم چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام می تونید از کلیجا استفاده کنید. هر نیازی که بخواهید داره ( البته نیازهای منطقی ;P ) این یه اسکریپت کاملا جداست و باید مثلا درون یه پوشه در هاستتون نصب بشه. اسم پوشه میشه ادرس آپلود سنتر یا ساختن ساب دومین و نصب اسکریپت در ساب دومین بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مهر 91 من فقط میخوام که اعضا عکسشون رو اونجا آپلود کنن و بعد عکس رو بذارن داخل مطلب ارسالی شون در این اسکریپ که گفتین امکانش هست که بدون عضویت عکس آپلود کنن!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام بلی امکانش است. مقدار حجم را محدود کنید یا کاری کنید که با ثبت نام در اسکریپت مقدار حجم بیشتری را بدست اورند بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مهر 91 مرسی نصب کردم! همه چی خوبه انگار؟! لازمه از فولدری که عکسا تووش ذخیره میشن چند وقت یکبار یک کپی بگیرم؟ از لحاظ امنیت و ... اینا میگم! * یک نکته دیگه: با اینکه پسوند داک رو براش تعریف کردم، باز هم میگه این پسوند مجاز نیست؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مهر 91 * یک مورد دیگه! امکانش نیست، نرم افزار فایلها رو rename نکنه؟!! چون از این برای یک کنفرانس میخوام استفاده کنم و از افرادی که میخوان فایل بفرستن میخوایم درخواست کنیم که کد ملیشون رو اسم فایلشون بذارن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر