afshin68 1 ارسال شده در مهر 91 باسلام و عرض خسته نباشید به همه مدیران و کاربران سایت من از کامپوننت فابریک فرم روی جولای 2.5 برای یه پروژه دارم استفاده میکنم اما بعضی از قسمت های اون فارسی میشه و بعضی قسمت هاش هم نه ! این موضوع باعث بهم ریختگی کامپوننت میشه یعنی نصفش راست چینه نصفش چپ چین که البته نظم خاصی هم نداره !!! خلاصه خودمونی بگم نه رومی رومی نه زنگی زنگ !!!!! چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟ البته سایت شما این کامپوننت رو برای جوملای 1.5 فارسی سازی کرده که خیلی هم جالب بود و من خیلی ازش استفاده کردم آیا نسخه فارسی این کامپوننت برای جوملای 2.5 وجود داره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 فعلا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin68 1 ارسال شده در مهر 91 اگه جوملا رو رو مد انگلیسی نصب کنم برا مطالب فارسیم مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید دوست عزیز ، جوملا بطور پیشفرض زبان انگلیسی را دارد و نیازی به نصب اون نیست . کافیست فقط در مدیریت زبان به زبان انگلیسی سوییچ کنید (پیشفرض قرار دهید) تغییر زبان لطمه ای به مطالب شما وارد نمیکند ولی بر حسب شرایط قالبتون ممکنه تغییراتی در ظاهر قالب به لحاظ چینش و نحوه نمایش رخ دهد البته این مورد طبیعی است در صورت بروز حالتی که باعث نمایش نادرست قالب باشد اگر به css آشنایی داشته باشید دیگر غمی نخواهد بود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر