arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 سلام وقت بخیر بنده در سایتم از تبلیغات فلش و فلش پلیر برای پخش فیلم استفاده می کنم. تا دیشب هیچ مشکلی با پخش فلش نداشتم اما از امروز صبح بنرهای فلش ستون تبلیغات و صفحه فلش پلیر در بخش چند رسانه ای سایتم دیده نمی شن ... از فایرفاکس استفاده می کنم و فلش پلیر هم نصب شده از دیشب هم تغییری در محتوا یا فایل های هاست سایت اعمال نشده ... در ضمن با همین فایرفاکس در حال حاضر می تونم بنرهای فلش سایت هایی مثل تابناک و عصر ایران رو ببینم و فیلم های فلش سایت خبر آنلاین رو هم پخش می کنه و مشکلی ندارن ... به نظر شما مشکل سایت بنده از کجاست ؟ آیا ممکنه از هاست باشه ؟ دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایند ... با توجه به اینکه کامپیوتر دیگری فعلا در اختیار ندارم دوستان لطفا چک کنند که آیا فلش سایت بنده برای آنها قابل پخش هست یا نه ؟ با سپاس www.paia.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 دوستان لطفا سایت بنده رو یه نگاه بندازن ... آیا فیلم فلش به درستی برای شما پلی می شه ؟ لطفا بدون وی پی و یا فیل شکن و با آی پی داخل ایران چک بفرمایید ... با سپاس www.paia.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت دوست گرامی من سایت شما راچک کردم بدرستی کار می کرد. احتمالا از کش مرورگرتان است ، آنرا خالی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 با سپاس از توجه شما بنده کش مرورگر را بارها خالی کردم اما فایده ای نداشت در ضمن اون دو تا آگهی که در تصویر هست فرمت gif هستن بخش پخش ویدئو در چند رسانه ای آیا برای شما فعال است؟ http://www.paia.ir/modules/mod_simple_video_flash_player/jwplayer.swf این لینک آگهی فلش در ستون سمت چپ است : http://www.paia.ir/images/stories/Banner/tejarat.swf که برای بنده از امروز صبح دیده نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 برای من هم نشان داد میشه یه عکس بزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما امروز نمایش تصویر از اینترنت قیلطر است ! من هم همین مشکل را با یکی از سایت هام داشتم دیدم پرتش بسته شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما امروز نمایش تصویر از اینترنت قیلطر است ! من هم همین مشکل را با یکی از سایت هام داشتم دیدم پرتش بسته شده با سپاس مثل اینکه این محدودیت های مخابرات بر روی پرت ها روی جی کامت هم اثر گذاشته در هر دو سایت بنده جی کامنت از کار افتاده و زمان ارسال نظر ارور می ده که نام رو وارد کنید در صورتی که در هر دو سایت در بخش تنظیمات امنیتی جی کامنت ، بررسی نام کاربری رو خیر و غیر فعال است ... هر دو سایت از امروز صبح به موازات مشکل عدم نمایش فلش با این مشکل هم درگیر شدن ... حالا باید سایت ها رو زیر و رو کنم ببینم دیگه چی از کار افتاده ... www.paia.ir www.sedayeabadan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 خیر فکر نکنم برای جی کامنت مشکلی وجود داشته باشه! من تو چند سایت نطر ارسال کردم و با موفقیت ارسال شد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 خیر فکر نکنم برای جی کامنت مشکلی وجود داشته باشه! من تو چند سایت نطر ارسال کردم و با موفقیت ارسال شد! موفق باشید پورت بعضی از هاست ها مشکل پیدا کرده ... مثلا فایل فلش یا فیلم در سایت های تابناک ، عصر ایران و خبرآنلاین به درستی دیده می شن هاست این سایت ها در ایران است !!! شما در دو سایت بنده تونستید نظر وارد کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 سایت هایی بودند که فیلم آنلاین قرار داده بودند ولی متاسفانه بعد از قیلتر شدن فیلم های آنها دیگر دیده نمیشد ولی به راحتی نظرات ارسال میشد! شما در دو سایت بنده تونستید نظر وارد کنید؟ خیر،این پیامی میداد که نام کاربری خود را وارد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 پاسخ پشتیبانی هاست پرشین تولز : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 با انتقال سایت به هاست ایران مشکل عدم پخش فلش و ارور جی کامنت حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر