Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 سلام من ابتدا که قالب رو خریدم چند تا مطلب پیش فرض بود که چرت پرت نوشته بود توش(چون مستقیما از انگلیسی به فارسی با نرم افزار ترجمه کرده بودن) بعد از اون من همه ی مطالب رو پاک کردم و خودم مطلب گذاشتم که الان میبینم توی ماژول مطالب تصادفی اون مطلب رو نشون میده که البته وقتی کلیک میکنم میره به صفحه ی اصلی سایت چطوری اونو کلا حذف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام کش جوملا رو حذف کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 نه اخه چند تا مطلب بود همشون حذف شد به غیر از این نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 در قسمت سطل زباله ی مطالب حذفش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 جوملا 2.5.7 که سطل زباله ی مطالب نداره؟! مطالب توی دیتابیس ذخیره میشن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 شرمنده من با جوملا 2.5 کار نکردم ولی اگه بدی یه نگاهی بندازم می تونم حلش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 دشمنت شرمنده نه فعلا نمیشه اخه رمز سی پنل از یادم رفت ریست کردن و تا 72 ساعت دامنه غیرفعاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 بعد از باز گشایی سایتت مشخصات را پیام خصوصی کن:002::002: ببینم میتونم از خجالتتون در بیام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 داداش این چه حرفیه:002: چشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام زباله دان : به مدیریت مطالب اتون مراجعه کنید در مدیریت مطالب اگر دقت کنید پنجره های کشوئی هست که شما روی پنجره ای که نوشته " انتخاب وضعیت " کلیک کنید و بعد گزینه ی " زباله شده " را کلیک کنید در صفحه ی جدید لیست مطالبی هست که در زباله دان شماست... كش : در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 مرسی حل شد:002: تا الان نمیدونستم جوملا 2.5 هم سطل زباله داره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر