Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 سلام من توی گوگل وبمستر چند تا ارور 500 دارم چجوری اونا رو رفع کنم؟لطفا کامل توضیح بدید در ضمن:سوالم رو توی موضوع اشتباه پرسیدم-اگه میشه به مشکلات عمومی منتقل کنید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 خوب جایی داره که لینک ارور ها اومده...اگر نبود که یادمه بود... غیر از اون از افزونه های سئو کمک بگیرید برای تغییر ادرسهای ایراد دار و راه دیگه سایتهایی هست در بخش معرفی سایتهای مفید که در سایت لینک های مشکل دار و خراب رو بهتون میده و میتونید اون لینک ها رو رفع مشکل سازید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 چجوری رفع کنم؟ یه مورد از اون سایت ها بگید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام افزونه acesef براتون این کار رو انجام میده. نصبش کنید و آدرس لینک های خراب رو ریدیرکت کنید. sh404sef هم این کار رو انجام میده بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر