خونساری 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوستان عزیز من فروشگاه ساز ویرچومارت 2.0.10 را نصب کردم اما محصولات را در قالب تنها در یک ستون نمایش می دهد هر چه سعی کردم بنا بر تنظیمات اعمال شده در مدیریت ویچومارت کار کند نشد، با چندین قالب دیگر هم امتحان کردم اما باز هم نشد. اگر ممکن است راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام در تنظیمات فروشگاه می تونید تعداد ستون ها رو در هر ردیف مشخص کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
خونساری 0 ارسال شده در مهر 91 عرض کردم که این کار را انجام داده ام اما با این حال در یک ستون نمایش می دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در مهر 91 سلام در تنظیمات فروشگاه می تونید تعداد ستون ها رو در هر ردیف مشخص کنید ببخشید این تنظیمات کجاست من پیداش نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در مهر 91 دوستان کسی به جوابی نرسید ؟ ما هنوزم مشکل داریما... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hessamncp 0 ارسال شده در آبان 91 دوستان محترم کسی پاسخگو نیستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر