falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه داداشای گلم من نمیدونم چی شده که سایز فونت های مدیریت اینتوری بزرگ شدن: چیکار کنم فونتها سایزش به حالت نرمالش برگرده؟؟:s:D:002::002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در مهر 91 البته امکان داره 100% نیست شاید به خاطر این نباشه! صفحتون زوم نشده احیانا؟ اگه فایرفاکسید کنترل+0 رو بزنید... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام فکر نکنم زوم شده باشه چون اگه دقت کنید منوها به همون اندازه عادی خودشون هستند به مسیر زیر بروید administrator/templates/bluestork/css/template.css در خط 1583 کد زیر قرار گرفته است . آن را بصورت زیر اصلاح کنید div#element-box div.m form table.adminlist tr td a { font-size: 1.1em; } میتوانید آن را به مقدار دلخواه خودتون هم تغییر بدید اگر باز هم درست نشد اطلاعات ورود به هاست و ادمین جوملاتون رو برام پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر