mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 سلام من می خوام سایتم رو توی وبمستر add کنم فایلی رو داد که توی روت آپلود کردم بعد می گه که کدی با نام tracking code رو قبل از بسته شدن سایت کپی و پیست کنمسوالم اینجاست که در جوملای 2.5 نیم؛ ایندکس اصلی کجاست؟ من ایندکس صفحه اصلی و اونی که توی قالب بود رو باز کردم اما از خبری نبودلطفا دوستان راهنمایی کنند!! :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 ببین عزیزم موقع ثبت کردن به شما 3 راه نشون میده! یکی اینکه میگه این فایل رو دانلود و در روت جوملات اپلود کن...که تست هم بهت میده با لینک بزنی اوکی بود تاییدش کنی خودت. یکی اینکه میگه این کد رو در کجا بزاری و در پایان باز هم تایید کنی اون لینک رو... پس فرقی نداره شما همون فایل رو دانلود و در روت اپلود کن و تاییدش کن...مشکلی نیست. فراموش کردم بگم که شما فرقی نداره جوملاتون چیه ادرس دادید ....فایل رو در روت اپلود و تایید کنید ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 بله عزیز من این کار رو کردم اما ارور می ده شما لطف کنید فایل اصلی index رو بگو کجا قرار داره که تمام کدهای اصلی داخلش باشه مثلا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 نمیدونم چرا سخت میگید...خیلی ساده فایل رو دانلود و کنار تمام فایلهای جوملای اصلیتون در روت اپلود کنید.. فایل ایندکس هم کنار همون فایل ها موجود هستش...که تگ مورد نظر رو داخلش پیدا کنید... اولی خیلی راحت و ساده هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 جناب leksoz عزیز می دونم آسونه من یه وبسایت دیگه داشتم اون روشی رو که می گید استفاده کردم درست بود اما روی این یکی نمی دونم چرا ارور می ده همونطور که می دونید یه روش دیگه هم داره که کدی می ده که داخل فایلindex پیست کنید درست می شه مشکل اینه که فایلی که توی روت اصلی است (index.php) رو باز می کنم ؛ تگی با عنوان ندارهممون می شم راهنمایی کنید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام شما از چه قالبی استفاده می کنید؟؟؟ قالب های جوملا همه توشون head دارند مگر اینکه فایل ایندکس بصورت کدنویسی شده باشه مثل قالب های خلیلان شما متن سورس فایل ایندکس قالبتون رو بذارید تا برسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر