shadi 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام به دوستان میخواستم بدونم چطور میشود در جوملا 1.5 برای نشان دادن مطالب در صفحه ای جدید کد نویسی یا اینکه تنظیم کرد. صفحه ای جداگانه با ابعاد و اندازه مشخص بدون هدر و مازولهای موجود.لطفا" راهنمائی کنید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام میشه بهتر توضیح بدین دقیقا چی می خواین یعنی بصورت پاپ آپ باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi 0 ارسال شده در مهر 91 ببینید دوست عزیز در جوملا در قسمت مدیریت آیتم منوها قسمتی وجود دارد تحت عنوان اینکه میخواهید در صفحه جدید بانوار آدرس جدید باز شود البته 2 آیتم دیگر هم هست منتهی صفحه جدید را با کلیه ابزار صفحه اصلی نشان میدهد. من میخواهم صفحه ای جدید بدون هیچ ماژول، منو، فوتر و غیره برایم باز شود که مطالب را در آن صفحه جدید تماشا کنم. امکانش هست و اگر هست چگونه؟ ممنون از راهنمائیتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام به این صورت امکانش نیست مگر اینکه به کدنویسی جوملا اشنا باشید یا ایانکه بگید براتون طراحیش کنن و کدهای هسته جوملا رو ویرایش کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام این موردی که شما میفرمایید به تنظیمات منو مربوط نمیشه در قسمت انتهایی تنظیمات هر ماژول قسمتی قرار داره برای تخصیص ماژول به منو که میتونید تعیین کنید که ماژولی که دارید ایجاد میکنید یا در حال ویرایش اون هستید در کدام منوها نمایش داده بشه و در کدام منوها نمایش داده نشه مثلا میخواهید ماژول منو در هیچ صفحه ای نمایش داده نشه . کافیه ماژول منو موردنظرتون رو ویرایش کنید و در انتهای تنظیمات ماژول ، آن را به هیچ صفحه ای اختصاص ندهید . برای سایر ماژولها نیز به همین ترتیب شما میتونید برای تمام ماژولهاتون تعیین کنید که به فرض در فلان منو نمایش داده نشن ولی برعکس تنظیمات نمایش مطلب به منوها مربوط میشه به لحاظ تعداد و نحوه قرار گیری امیدوارم متوجه شده باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi 0 ارسال شده در مهر 91 ممنون از دوستان، آقای صفر علی متوجه شدم ولی اگر آنچه که گفته بودم بخواهم کد نویسی آن باید در css باشد یا اینکه در جاوا اسکریپت. کد نویسی در css را تا حدودی وارد هستم .ولی امکانش هست یا نه/ ممنون از راهنمائیتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام ببینید این چیزی بود که تو پست شماره 3 گفتید من میخواهم صفحه ای جدید بدون هیچ ماژول، منو، فوتر و غیره برایم باز شود که مطالب را در آن صفحه جدید تماشا کنم این یعنی اینکه شما نیاز به یک صفحه (منو) دارید که هیچی داخلش نباشه و فقط مطالب ، داخلش نمایش داده بشه من متوجه نمیشم ، بحث کدنویسی رو برای چی میخواهید ؟ اگه منظورتون اینه که با عدم نمایش ماژول باز موقعیت اون ماژول نمایش داده میشه ، خب اون میشه بحث شرطی کردن موقعیت که میبایست در فایل index.php بطور معمول اینکار رو انجام بدید و با افزودن یکی دو خط کد موقعیت شرطی میشه که قبلا هم در این مورد بحث شده اگر چیز دیگری منظورتونه کمی واضحتر مطرح کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi 0 ارسال شده در مهر 91 خیلی ممنون متوجه شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر