a.nikuie 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من قصد دارم که یک فروم برای سایت خودم طراحی کنم. حدس میزنم که تعداد اعضای این فروم بعد از شروع فعالیتش به دو سه هزار نفر برسه. میخواستم بدونم که بهتره از کامپوننتای جوملا مثل kunena استفاده کنم بهتره یا از SMF؟ آخه تو سرچام همش میدیدم که میگن مجتمع سازی SMF با جوملا ریسکش بالاست و برای سایت های کوچیک توصیه نمیشه. این ریسک یعنی چی؟ به امنیت فروم مربوط میشه؟ اگه فرض کنیم این فروم دو هزار عضو داشته باشه کوچیک محسوب میشه یا بزرگ؟!!! به نظر شما من از چی استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 بهتره از mybb استفاده نمایید و این دو را هم به هم متصل ننمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 با نظر آقای تهرانی موافقم. خیلی از سایتهای بزرگ (مانند گروه جومینا) از یک نرم افزار فروم جداگانه استفاده می کنند دلیلشم انعطاف پذیری بالاتر این سیستم هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a.nikuie 0 ارسال شده در مهر 91 از پاسخ شما ممنونم پس با این حساب یک کاربر باید به طور جداگانه تو هر کدوم از اینها عضو بشه؟ یکمی عجیب غریب میشه ولی اگه بهترین راه اینه همین کار رو میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 ببین به نظر من این کامپوننت های انجمن ساز که با جوملا ست شده کامل نیستند چون دسته نویسنده بسته است به نظر من اگه کارت می خوای زیبا باشه از ویبولتین استفاده کن وگرنه از mybb درضمن امکانات اینها بیشتر از هر کامپوننتی است:002::002: البته یکم بگردی فک کنم ویبولتین را بشه ست کرد برای نمایش اخرین پست ها هم از rss استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر