marjoonjan 0 ارسال شده در مهر 91 میخواستم بدونم چطور میشه فهمید یه سایتی که توی اینترنت هست با جوملا طراحی شده یا نه؟ آیا با نوشتن /?tp=1 انتهای آدرس همیشه میشه فهمید که سایتی با جوملاست یا کار دیگهای هم باید کرد؟ (مثلا سورس کد سایت رو هم باید بررسی کنم؟) مرسی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 میخواستم بدونم چطور میشه فهمید یه سایتی که توی اینترنت هست با جوملا طراحی شده یا نه؟ آیا با نوشتن /?tp=1 انتهای آدرس همیشه میشه فهمید که سایتی با جوملاست یا کار دیگهای هم باید کرد؟ (مثلا سورس کد سایت رو هم باید بررسی کنم؟) مرسی. با سلام بله یکی از راههایی که میشه فهمید سایت مورد نظر جوملاست دیدن موقعیتهاست از دیگر راهها: دیدن لینک ها و آدرس های صفحات داخلی هست همچنین استفاده از آدرس مدیریت آن سایت ماژول ها و کامپوننت های مورد استفاده شده بخش های تماس با ما و منوهای منحصر بفرد جوملا و چند مورد دیگر:at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در مهر 91 میخواستم بدونم چطور میشه فهمید یه سایتی که توی اینترنت هست با جوملا طراحی شده یا نه؟ آیا با نوشتن /?tp=1 انتهای آدرس همیشه میشه فهمید که سایتی با جوملاست یا کار دیگهای هم باید کرد؟ (مثلا سورس کد سایت رو هم باید بررسی کنم؟) مرسی. راههای مختلفی وجود داره.. ساده ترینش ایناست: +یکی همینی که شما گفتید +اگه مدیریت رو عوض نکرده باشه با زدن : آدرس سایت/administrator +با نصب افزونه Wapplayzer در فایرفاکس که نشون میده سایت با چه سی ام اسی ساخته شده +با نگاه کردن به نوع لینکها در بعضی موارد ، چک کردن فایل سی اس اس چون از کدهای رزور شده جوملا استفاده میشه +با دیدن سورس قالب تگهایی که بین Head قرار میگیره وکلا تگهای قبل Body +و..... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر