mehdialipour 2 ارسال شده در مهر 91 بعد از اینکه شرکت میهن هاست با 7 سال سابقه کار کل کاربرانشو رها کرد و رفت مجبور شدم هاست جدید بگیریم .. با بک آپی که از سایت داشتم بلاخره سایت رو آوردم بالا مشکلی که الان دارم در آپلود تصاویر هست من نمی تونم تصاویر رو آپلود کنم پیام خطا می زنه ... نمی دونم کجا و چه پوشه ای رو پرمیشن هاشو عوض کنم و حتی نمی تونم در قسمت رسانه تصویر حذف کنم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 ارور پیغام خطا رو بگید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مهر 91 سلام فقط با آپلود تو جوملا مشكل داريد؟ يا از طريق cpanel هم مشكل داريد؟ در جوملا سطح دسترسي پوشه image و زيرشاخه هاش رو تنظيم كنيد از طريق نرم افزار هاي ftp مثل filezila هم ميتونيد استفاده كنيد. :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مهر 91 سلام فقط با آپلود تو جوملا مشكل داريد؟ يا از طريق cpanel هم مشكل داريد؟ در جوملا سطح دسترسي پوشه image و زيرشاخه هاش رو تنظيم كنيد از طريق نرم افزار هاي ftp مثل filezila هم ميتونيد استفاده كنيد. :002: مشکلی در اپلود عکس از طریق سی پنل ندارم مشکلم از طریق جوملا هست پیامی هم که می ده می گه نمی تونی این کارو کنی " اپلود " نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام پرمیشن ها باید اینطوری باشه فایلها 644 فولدرها 755 کنترل پنلتون چیه؟ حجم عکسهاتون چقدره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در مهر 91 سلام پرمیشن ها باید اینطوری باشه فایلها 644 فولدرها 755 کنترل پنلتون چیه؟ حجم عکسهاتون چقدره؟ هاستم لینوکسه ولی سی پنل نیست از هاست های داخلی خریدم با امنیت بالا از پرمشین ها 644 یا 755 رو هم می دونم حجم عکس ها هم پاینه نمی دونم چرا اپلود نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر