hesamtabatabaei 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان عزیز من تو سیمنار جومینا شرکت کردم و با بچه ها اونجا گپی داشتم یه پیشنهاد دارم چون اکثرا شهرستانی یا از هم شناختی نداشتیم میخواستیم کسانیکه که مایل هستند باهم در ارتباط باشم ایدی ، فیس ، بوک یا هر راهی که به نظرتون میرسه باهم در ارتباط باشیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مهر 91 سلام پيشنهاد خوبيه البته اكثر دوستان تو پروفايلشون اين اطلاعات هست خيلي ها هم دوست ندارن اينجور اطلاعاتشون عمومي باشه ، به هر حال... 09136284346 yahoo: hossein.hadian facebook: fb.com/hosein.hadian gmail : hhg.info2006 از خودتون شروع كنيد :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما میتوانید در صفحه ف-ی-س ب-و-ک جومینا عضو شوید و از انجا همدیگه را پیدا نمایید fb.com/joominair نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مهر 91 با سلام برای این موضوع چندین وقت پیش فکری کرده بودیم که در حال انجام اون هستیم. حافظ خدایت باش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 91 درود به نظر من هم پیشنهاد خوبیه خوش حال میشم باشما همکاری داشته باشم IDyahoo:mahdi1448 ممنونم به امید دیدار:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 همونطور که آقاتی تهرانی تو سمینار فرمودند به زودی شبکه اجتماعی جومینا راه اندازی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msp2824 2 ارسال شده در مهر 91 بسیار پیشنهاد خوبیه فکر کنم اسقبال خوبی ازش بشه . بزرگترین شبکه اجتماعی ایران میشه البته با بچه های جوملایی اینم آدرس من : fb.com/sedaghatpour.mehdi msp2824@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر