mehdi68 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من ماژول اسلایدر lofarticlesslideshow رو دانلود کردم اما هرکاری میکنم نمیتونم داخلش عکس بذارم لطفا هرکی بلده با این ماژول کار کنه کمکم کنه ممنون میشم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز شما مجموعه یا مطلب مورد نظر رو انتخاب می کنید و این افزونه خودش اونا رو با تصویری که شما گذاشتید همراه با توضیحات نشون میده. در قسمت source from می توانید انتخاب کنید که از مجموعه ( category ) یا از مطالب ( article ) نشون بده. در قسمت پایینش هم مجموعه ها یا مطالب رو انتخاب می کنید و تمام. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در مهر 91 ببخشید که اینقدر سوال میپرسم من هنوز تازه کارم میشه راهنمای تصویریشو برام بزارین؟ خیلی ممنونتون میشم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 خواهش میکنم سوالی بود در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در مهر 91 من همه تنظیماتو انجام دادم اما هیچ اتفاقی نیفتاد...:1: فکر کنم مال اون قسمتی باشه که لینک میدیم... میشه کاملا توضیح بدین جریانش چجوریه.... دیگه کاملا گیج شدم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ilia 4 ارسال شده در مهر 91 من برای یکی از پروژه هایی که طراحی کردم از این اسلایدر استفاده کردم ، تا جایی که یادمه باید عکس با فرمت PNG باشه تا نمایش بده . یادمه که کارفرما واسه یه پستی یه عکس با فرمت GIF گذاشته بود که نمایش داده نمیشد ، راهنمایی خواست و من گفتم که با فرمت PNG بذاره عکس رو تا درست بشه ، همین کا رو کرد و نتیجه هم گرفت . به شما هم همین پیشنهاد رو می کنم... امتحانش که ضرری نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر