gipcenter 3 ارسال شده در مهر 91 باسلام من از قالب revista جوملای 2.5 استفاده میکنم. در قسمت های مختلف کانتنت دکمه ادامه مطلب کار نمیکنه.با اینکه آدرس صفحه مورد نظر توی آدرس بار میاد اما چیزی نشون داده نمیشه. درضمن پاکسازی کش و صفحات باطل شده انجام شده.این مشکل تقریبا از اواسط کار وجود داشته و دقیقا نمیدونم به چه علتی بروز کرد.چند تا ماژول و کامپوننت هم اضافه و بعضی هم حذف شد .اما فکر نمیکنم مشکل از تصب اونها باشه. :exclamation: این هم آدرس سایت http://www.behzadanmcg.com/i3center/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام با قالب پیش فرض جوملا مشکلی نداری؟ احتمالا کد مربوط به نمایش مطلب در جای نامناسبی قرار گرفته با اشتباهی حذف شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در مهر 91 با قالب پیش فرض مشکلی ندارم. اما با این قالب revista فقط لینک های ادامه مطلب رو نمیاره.لینک منو ها رو نمایش میده و مشکلی نداره. این قالب رو از شرکت yootheme گرفتم. حالا باید چ کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 در نسخه انگلیسی هم چنین مشکلی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در مهر 91 خیر.همچین مشکلی نیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 یعنی وقتی rtl میکنید این مشکل بوجود میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در مهر 91 احتمالا باید همینطور باشه.چون قالب اصلی ک انگلیسی هس درسته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 مطالب رو مستقیما از ورود(Microsoft Office Word ) که کپی نمیکنید!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در مهر 91 نه کپی نمیکنم. یک مساله جالب اینجاست که قالب به صورت اتومات راست چین میشه و من اصلا دست به هیچی از قالب نزدم و این مشکل است. اگر لطف کنید و کمکی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی قلیزاده 11 ارسال شده در مهر 91 به دلیل اینکه تو قالب ارجینال مشکلی نداره احتمال داره تو فارسی سازی قالب کدی دستکاری شده شده باشه که مشکل ایجاد کنه، می تونید کد ها رو بازبینی و چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در مهر 91 نه عزیزم از اون هم نبود.میگم قالب کاملا با امکانات اصلی سایت سازنده هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر