hossein2828 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من با استفاده از کامپوننت multicategories مطالب را در مجموعه های مختلف قرار دادم حالا می خوام یک منو برای سایت بزارم که لیست مطالبی که در دو مجموعه مختلف مشترک هستند را نمایش بده آیا این کار امکان پذیر هست ؟ چطور ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام نه باید بصورت اختصاصی ماژولش نوشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hossein2828 0 ارسال شده در مهر 91 میشه بیشتر راهنمایی بفرمایین. کسی رو میشناسید که این کار رو انجام بده؟هزینه اش چقدره؟ آیا راه حل بهتری برای این کار سراغ دارید؟ من از کاتالوگ ساز K2 و Zoo هم استفاده کرردم و می خواستم با استفاده از برچسب ها این کار رو انجام بدم که باز هم نتیجه نگرفتم من یک سری مطالب دارم که با توجه به گروههای سنی طبقه بندی شده اند. از طرفی برای هر گروه سنی مطالب در موضوعات مختلف قرار دارند. هدف من از این کار اینه که نام مجموعه های تکراری نداشته باشم (یعنی در غیر این صورت همه گروههای سنی باید زیر مجموعه ورزشی داشته باشند)و نیز طبقه بندی و دسترسی به مطالب راحتتر باشه. همچنین انتخاب دست کاربر باشه که ابتدا گروه سنی مورد نظر رو پیدا کنه و بعد به موضوعات مربوطه دسترسی پیدا کنه و یا اینکه ابتدا به موضوع مربوطه مراجعه و بعد گروه سنی را انتخاب کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 ببین برای کاره گروه سنی خاصی مشخصات بده تا برات درستش کنم این کار نیاز به افزونه ی خاصی نداره:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر