amara 21 ارسال شده در مهر 91 سلام من پيلاگين jataypo را نصب كردم وتي خواستم كه ازش استفاده كنم . صفحه اي كه باز ميشه تا موارد را انتخاب كنيم خارج از صفحه و به سمت راست باز ميشه در اين عكس مشخص كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز الان مشکلتون باز شدن صفحه در سمت راست برای انتخاب موارد هست؟ خوب شما صفحه مرورگرتون رو ZOOM OUT کنید موردتون رو انتخاب کنید من این پلاگین رو در جوملا 1.5 و 2.5 استفاده کردم در 2.5 بطور صحیح باز میشه ولی در 1.5 بله خارج صفحه سمت راست باز میشه اما عملکردش کاملا درسته موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز با مرور گری دیگر تست کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در مهر 91 سلام بله مشكل اينه كه به سمت راست باز ميشه بعد منظور شما را از اينكه زوم اوت كنم متوجه نشدم . اگه ميشه توضيح بديد بعد روي جوملا 2.5 هم نصب كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 بعد منظور شما را از اينكه زوم اوت كنم متوجه نشدم . Ctrl و - نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر