amirmohammad 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان میخوام مطلبی رو در صفحه اول سایتم قرار بدم.طوری که با اولین ورود به سایت این مطلب قرار داشته باشه.مثلا سایت من فروشگاه هست و میخوام شرایط خرید و سفارش محصولات رو برای مشتریان در index سایت قرار بدم.و فقط این مطلب در خانه قرار داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
norits021 1 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان میخوام مطلبی رو در صفحه اول سایتم قرار بدم.طوری که با اولین ورود به سایت این مطلب قرار داشته باشه.مثلا سایت من فروشگاه هست و میخوام شرایط خرید و سفارش محصولات رو برای مشتریان در index سایت قرار بدم.و فقط این مطلب در خانه قرار داشته باشه دوست عزیز سلام. در حقیقت ما در جوملا مستقیما با index کار نمی کنیم. برای منظور شما پینهاد می کنم که مطلب مورد نظر رو در مطالب بنویسید. از بخش مدیریت منو ها ایتم پیش فرض منو اصلی سایت را(همان ایتمی که وقتی اسم سایت شما را می زنند به آن اشده ی شود) تنظیم کنید تا به مطلب مورد نظر شما اشاره کند.کار تمام است سایر پیشنهاد ها: در صورت تمایل از همان مدیریت مطالب شیوه نمایش(نمایش ایکون ها را تنظیم کنید) را تنظیم کنید.تا کمی خلوت تر و به شکل متداول شرایط خرید نزدیک شود اگر مایلید که ماژول ها نیز نمایش داده نشوند باید از مدیریت ماژول ها هر کدوم از ماژول هارو تنظیم کنید که در اون ایتم منو نمایش داده نشوند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مهر 91 با سلام می تونی در قسمت بالای سایتت یه موقعیت معرفی کنی و در اون مطالب مورد نظرت رو با یه شکل جالب تر بزاری به نظر من کاربردی تره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر