samadionline 0 ارسال شده در آذر 89 با سلام بنده این پلاگین رو از لینک زیر دریافت کردم http://www.jjsworld.fr/downloads/joomla/37-imgbox-plugin این پلاگین برای نمایش تصاویر در یک مطلب می باشد. من پلاگین رو دانلود و نصب کردم و فعال نمودم ولی نمی دونم چطوری باید توی مطالب سایت استفاده کنم. اگر کسی از لینکی که دادم متوجه شد به بنده نیز توضیح بده ممنون می شم. خیلی ضروری لازمش دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 در تنضیمات پلاگین نام پوشه اصلی که تصاویر درون آن قرار میگرند باید وجود داشته باشد و همچنین بعد از تنظیم آن گزینه پوشه ای که تصاویر درون آن و در پوشه اصلی قرار دارند باید درون تگ {} یا آکلاد قرار بگیرند.این روش کار تمای پلاگین های این سبکی هستند و منتها تگ ها شون فرق میکنند.البته من نصب نکردم و لی ظاهر امر اینو نشون میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadionline 0 ارسال شده در آذر 89 سلام دوباره توی تنظیمات پلاگین اصلا پارامتری وجود ندارد. فقط میخوام بدونم یک عکس رو چگونه توی مطالب به این صورت نمایش بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 این افزونه احتمالا برای ایجاد افکت بر روی تصاوی است نه نمایش تصاویر متاسفانه من الان دمو نصب شده ندارم و نمیتونم تست کنم شما نیاز اصلیتون برای سایت رو بگید تا یا من و یا دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر