majidariamanesh 14 ارسال شده در مهر 91 سلام من انگار پر دردسر ترین کاربر فعلی انجمن هستم مبتدی هستم دیگه یه سایت رو از لوکال انتقال دادم دیتا بیس رو import کردم تو فایل config هم مشخصات دیتا بیس رو تغییر دادم اما با این ارور مواجه میشم Database connection error (2): Could not connect to MySQL. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام ارور میگه هنوز جوملا با دیتابیس ارتباط بر قرار نکرده. دوباره چک کنید. اینبار با دقت بیشتری. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 حتما در وارد کردن نام دیتابیس اشتباه کردید!!دقت کنید معمولا موقع انتقال یک پیشوند با توجه به نام کاربری سرور به نام دیتابیس و نام ماربر اضافه می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در مهر 91 بله اطلاع دارم میدونم که مثلا u11111_username هستش نام کاربری دیتا بیس و اطلاعات رو دقیق دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست و ادمین جوملاتون رو برام پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر