masoomeh_61 1 ارسال شده در مهر 91 سلام دیشب بعد از نصب ماژول multicategory دیگه سایتم بهم ریخت ماژول رو پاک کردم اما وقتی میرم تو قسمت مدیریت مطالب خطای زیر رو میده: 500 - یک خطا رخ داده است کنترل کننده اشتباه: نام='', فرمت='' کارهایی که کردم: تغییر نام htaccess آپلود دوباره htaccess تغییر Options +SymLinksIfOwnerMatch در فایل htaccess بررسی دسترسی پوشه ها و فایل ها بررسی مسیر پوشه log ,tmp غیر فعال کردن finder حوملا من 2.5.7 هست من دیگه نمیتونم وارد بخش مدیریت مطالب بشم و به تبع اون مطالب سایت هم خطا میده ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید در ضمن seo جوملا رو هم غیرفعال کردم کش جوملا رو هم پاک کردم اما درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام ببینید ارور 500 یعنی مشکل در تنظیمات نادرست سرور فک نمی کنم دلیلش حذف اون ماژ<ل باشه شما دیتابیست رو یکبار بهینه و تعمیر کن و دوباره تست کن بعد با مدیر سرورت تماس بگیر ببین تغییری در سرور ندادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر