nasimesaba101 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان. من میخواستم بدونم چجوری میشه یک دامنه آی آر رو به یک منو یا یک صفحه متصل کرد. یعنی اگه شما دامنه www.test.ir رو تایپ کردید، به یکی از مطالب یا منوها هدایت بشید... ممنون البته یادم رفت بگم: روشی غیر از ریدایرکت میخوام. چون میخوام در آدرس بار تغییری ایجاد نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 دوسته من من فکر نکنم همچین کاری را بتونی انجام بدی بجز از ریدایرکت و اینکه یه هاسته رایگان یا ... بگیری و دامنت را روش پارک کنید حالا به جوملابری و مطلب و منو را بسازی در صفحه ای که هست یک کلیک راست کن بعد گزینه ی view pages source را بزن حالا سورس ها را کپی و در قالب یک فایل html در هاست رایگانی که گرفتی اپلود کن ولی به نظر من کاره سختیه:( درکل:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز یا باید یه جوملای جدید برای دامنه تون نصب کنید یا اینکه همونطور که دوستمون گفتند باید اون صفحه رو بصورت استاتیک و یک صفحه html با نام index.html در روت هاست اون دامنه تون ایجاد کنید که محتویات همون صفحه ای که می خواهید رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر