mrt69 4 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت دوستان گرامی من یه سری فایل پروژه برنامه نویسی دارم که می خوام توی سایتم کاربرا با پرداخت هزینه ی ان بتونن اونو دانلود کنن در واقع من یه سری فایل رو به صورت لینک دانلود می خوام توی سایتم بزارم که کاربران از طریق زرین پال اول هزینه اون فایل رو پرداخت کنن و پس از پرداخت الکترونیکی وجه کاربران بتونن فایل مورد نظر رو دانلود کنن نمی دونم چه جور می تونم این کار رو بکنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام یادم میاد ویچور مارت این قابلیت رو داره. پس از پرداخت هزینه فایل دانلود ظاهر میشه. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 91 میتونید از طریق سیستم فروش فایل اینکارو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام لینک سیستم فروش فایل برای جوملا 1.5 بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مهر 91 ممنون از همه دوستان سایت جومینا که فک کنم چند روز در حال بروز رسانی باشه اگه لینک دیگه هم دارید ممنون میشم بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مهر 91 سلام لینک سیستم فروش فایل برای جوملا 1.5 بدرود کسی از دوستان از این سیستم تو سایتش استفاده کرده که نمونه و نتیجه کار رو عنوان کنه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مهر 91 سلام یادم میاد ویچور مارت این قابلیت رو داره. پس از پرداخت هزینه فایل دانلود ظاهر میشه. بدرود دوست عزیز می تونی یه آموزش از بخش قرار دادن فایل برای فروش در ویرچوا مارت قرار بدی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر