chabok 49 ارسال شده در مهر 91 سلام واسه قسمت ورود یه سایت یا همون ماژول اعضا سایت بنده وارد میشه ارور 404 میزنه ملاحظه بفرمایید ورود با سایت نام کاربری:chabok رمز:moshtaba ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بینین چشه:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 من ورود را ندیدم مشکلتون چیه وارد سایت نمیتونید بشین یا مدیریت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام سایت اتون برای بنده بالا نیامد ! از سئو استفاده می کنید؟ موارد مربوط به فایل اچ تی اکسس رو رعایت کردید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 مهندس احتمالا سرور بالا نیومده یه چند مین داون شد آدرس سایت رو باز ببینین منظور بنده قسمت لوگین ورود کاربران بود که از ماژول سمت راست سایت می تونین وارد بشید. از سئو استفاد ه نمی کنم اکسس ها هم بصورت دیفالت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 مهندس احتمالا سرور بالا نیومده یه چند مین داون شد آدرس سایت رو باز ببینین منظور بنده قسمت لوگین ورود کاربران بود که از ماژول سمت راست سایت می تونین وارد بشید. از سئو استفاد ه نمی کنم اکسس ها هم بصورت دیفالت هست شرمنده بابت بالا آوردن تایپیک ممنون می شم منو کمک کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مهر 91 سلام از ماژول لوگين پيشفرض جوملا استفاده ميكنيد؟ يك پك جوملا روي سايتتون اكستركت كنيد و پوشه اينستاليشن رو حذف كنيد تا فايل هاي جوملا بازسازي بشن :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مهر 91 سلام اولا که قالبتون کاملا راست چین نشده.در هر صورت شما با استفاده از این لینک میتونید وارد بشید من با یوزر شما وارد شدم مشکلی هم نبود ماژول ورودتون احتمالا مشکل داره اما من از لینک زیر وارد شدم که ماژول ورودتون دقیقا اونجا هم قرار داره http://shohani.ir/component/users/?login نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 مرسی دوست عزیز قالب در مرورگر بنده راست چین هست اما در چند مرورگر دیگه هنوز چپ چینه این مشکل رو در منوهای سایت رو هم دارم هر کاری می کنم که منو رو به مجموعه ربط میدم باز خطا 404 میزنه شما از منوی اصلی ببینین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر