teufel 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت تمامی دوستان من یه بسته نصب سریع جوملا رو استفاده کردم البته ازش قبلا هم استفاده میکردم و مشکلی نداشت اما اینبار item های منـــو هایی که ساختم رو در قسمت مدیریت نشون نمیده در حالی که در سایت هست اگر دوستان کمک کنن یه نگاهی بندازن ممنون میشم اطلاعات وبسایت خودرا در نمایش عموم قرار ندهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teufel 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام و تشکر از راهنمایتون من این کار ها رو انجام دادم اما باز هم آیتم های منو رو نشون نمیده ! حتی آیتم های قسمت پاکسازی پوشه ذخیره سازی رو هم نشون نمیده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام احتمالا" کادرهای قیلطر را تغییر وضعیت ندادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر