PLC1 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام. بنده جوملا 1.5 خود رو به جوملا 2.5 بروزرسانی کردم . ولی با ویژه کردن مطالب سایت و همچنین انتخاب صفحه پیشفرض سایت بر روی ویژه این مطالب به نمایش در نمیاد. هنگامی که بر روی زیر مجموعه های صفحه اول هم کلیک میکنم ارور 404 میده . بعضی از دوستان عنوان میکنند مشکل از بروزرسانی است . دامنه : www.PLC1.ir از دوستان خواهشمند هستم به من در این زمینه کمک کنید . مرسی. با سلام. بنده جوملا 1.5 خود رو به جوملا 2.5 بروزرسانی کردم . ولی با ویژه کردن مطالب سایت و همچنین انتخاب صفحه پیشفرض سایت بر روی ویژه این مطالب به نمایش در نمیاد. هنگامی که بر روی زیر مجموعه های صفحه اول هم کلیک میکنم ارور 404 میده . بعضی از دوستان عنوان میکنند مشکل از بروزرسانی است . دامنه : www.PLC1.ir از دوستان خواهشمند هستم به من در این زمینه کمک کنید . یه جایی نوشته بود این مشکل مربوط به نبود یک فیلد از جدول j25_category هست که در ارتقاء به ورژن جدید نمیاد. من که چیزی متوجه نشدم. یعنی همه دوستانی که با جوملا 2.5 کار میکنند این مشکل را دارند . مرسی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام برای نمایش ویژه های سایتتون باید در منو اصلی رفته و در تنظیمات صفحه اصلی سمت چپ مجموعه هایی که میخواهید مطالب آنها در سایت به نمایش در بیان انتخاب کنید. در مورد خطای 404 دسترسی مجموعه و زیر مجموعه ها رو چک کنید. بدورد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
PLC1 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام. موارد مورد ذکر شما از قبل چک شده و مشکلی ندارند . لطفا به عکسها توجه فرمایید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام تنظیمات سئو رو درست انجام دادید؟ افزونه خاصی در زمینه سئو نصب و فعال نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
PLC1 0 ارسال شده در مهر 91 جناب دفاعی سلام. سئو در حالت فعال یا غیر فعال باشد این مشکل وجود دارد . خیر افزونه ای در زمینه سئو نیز نصب نیست. تنظیمات سایت هیچ مشکلی نداره . دوستان کسی راه حلی در این زمینه سراغ نداره. به نظر شما کجا رو باید چک کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
PLC1 0 ارسال شده در مهر 91 دوستان کسی نیست به من کمک کنه . کسی هست جوملا 2.5 سایتش بدون مشکل باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام در هنگام مهاجرت به جوملا 2.5 مشکلی ، خطایی نداشتید ؟ مهاجرت بصورت کامل انجام شد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر