ahmadsoft 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت تمامی دوستان من از قالب جومینا نیوز در سایتم استفاده میکنم و میخوام افزونه گلوبال نیوز رو به جای مطالب ویژه در وسط سایت قرار بدم . لطفاً راهنماییم کنید که چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 سلام و خسته نباشید منظورتون از وسط چیه؟ میخواید این ماژول در یک موقعیت قرار بگیره یا در محتوا لطفا دمو قرار بدین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadsoft 0 ارسال شده در مهر 91 سلام . میخوام گلوبال نیوز رو طوری تنظیم کنم که بیاد جای این قسمت که با کادر قرمز مشخص کردم و دیگه این مطالب نیاند. یک مطلب وقتی میاد این قسمت که ویژه شده باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 باید ببینید قالبتان موقعیت ماژول برای وسط داره یا نه!!!! به انتهای آدرس سایت ?tp=1 را اضافه کنید...اگر نبود باید موقعیت اضافه کنید به قالب! البته اگر بلد نیستید یه کار های دیگه هم می شه کرد مثل قرار دادن ماژول در مطلب.......که اصلا استاندارد و خوب در نمیاد....اگر موقعیتش نبود سعی کنید با راهنمایی ها انجمن یک موقعیت برای ماژول گلوبال نیوز بسازید من چک کردم!!! قالبتان موقعیتش رو نداره..باید موقعیتش رو اصافه کنید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 دوست عزيز مي تونين از روش قراردادن ماژول در مطلب استفاده كنين/ دو راه داريد يا از ماژولش استفاده كنين يا از پلاگينش پلاگين بارگذاري ماژول رو فعال كنيد و در مطلب مورد نظرتون اون ماژول رو فراخواني كنين اگر يه سرچ تو انجمن انجام بدين مي تونين انجام بدين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر