dietsobhani 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام وقت همه عزیزان به خیر من طبق فرموده عزیزان برای جابه جایی مطالب از سایت به جوملای جدید 3 جدول مطلب دیتابیس را به دیتا بیس جدید منتقل کردم و در قسمت تاریخ به ارور Notice: Trying to get property of non-object in E:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\html\html.php on line 753 که این خط شامل دستور $pluginParamsdate->loadString($plugindate->params); متاسفانه مطالب قابل تغییر و ویرایش نیستند بعدا مجموعه ها رو هم از تیبل categories ایمپورت کردم که با ارور 500 - در کنترل پنل برخوردم ممنون میشوم از راهنماییتان از زحماتتان بسیار سپاسگدارم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مجدد جداول مربوطه رو حذف و بعد جداولی که بک آپ گرفتید رو ایمپورت کنید همچنین در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر