arao 0 ارسال شده در شهریور 91 درود بر اساتید دنبال راهی هستم تا بخش مدیریت سایت را عوض کنم مثلا منو ها به جای بالا در سمت راست باشند و ابزار هایی که من تعیین میکنم در انجا قرار بگیره و مثلا در سمت چپ rss من باشه و در بالا نام من و شرکتم میشه؟ کامپوننت داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام برای این کار میتونید از قالب های متفاوت برای قسمت مدیریت استفاده کنید البته به سرچ نیاز دارید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arao 0 ارسال شده در شهریور 91 من میخوام خودم تعیین کنم که کدوم و کجا باشه فکر نکنم با قالب بشه چنین کاری کرد اگر قالب میشناسید بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام تو انجمن فارسی شده این مدل قالب برای مدیریت معرفی شده جستجو کنید در بخش قالبها پیداش می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 91 با آگاهی به دانش css میتونید قالب رو به دلخواه خودتون تغییر بدید البته از قالب های ادمین پرایز هم میتونید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 درود بر اساتید دنبال راهی هستم تا بخش مدیریت سایت را عوض کنم مثلا منو ها به جای بالا در سمت راست باشند و ابزار هایی که من تعیین میکنم در انجا قرار بگیره و مثلا در سمت چپ rss من باشه و در بالا نام من و شرکتم میشه؟ کامپوننت داره؟ با سلام با آموزش استخراج کد فکر کنم بتونید این کارها رو انجام بدید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر