mhasan 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام به تمامي دوستان عزيز من يك ماژول را فارسي كردم ولي متاسفانه قسمت موجود در فايل xml را همانطور كه توضيح داده شده بود به فايل زبان اضافه كردم ولي آن قسمت ها فارسي نشد لطفا توضيحات واضح تري در مورد ترجمه فايل xml را بدهيد باتشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزيز در افزونه هاي جوملا معمولا فايل زبان وجود دارد و شما بايد آن را ترجمه كنيد اگر فايل زبان وجود نداشت بايد طبق آموزش جناب پارسا در اين لينك فايل زبان را از پايه بسازيد و سپس آن را در فايل xml افزونه اضافه كنيد "در جوملا چيزي به نام ترجمه ي فايل xml وجود ندارد و ترجمه ها را هنگام مشاهده افزونه روي سايت ميتوانيد ببينيد." :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام بیشتر مشکلتون رو توضیح بدید. ماژولی رو میخواهید ترجمه کنید که فایل زبان نداره و شما میخواهید فایل زبان بسازید ولی ماژول فارسی نشد؟ منظورتون اینه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 اسم افزونتون چیه میشه بزارین برای دانلود ببین شما چیکارش کزدین:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhasan 5 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزيز در افزونه هاي جوملا معمولا فايل زبان وجود دارد و شما بايد آن را ترجمه كنيد اگر فايل زبان وجود نداشت بايد طبق آموزش جناب پارسا در اين لينك فايل زبان را از پايه بسازيد و سپس آن را در فايل xml افزونه اضافه كنيد "در جوملا چيزي به نام ترجمه ي فايل xml وجود ندارد و ترجمه ها را هنگام مشاهده افزونه روي سايت ميتوانيد ببينيد." :002: سلام دوست عزيز من هم اين موضوع را مي دانم ولي متاسفانه يكي از ماژول ها را كه من داشتم فارسي مي كردم بعد از اتمام فارسي سازي فايل زبان بعضي از قسمت ها فارسي نشد براي همين مي خواستم اگر كسي مي تونه به من كمك كنه و يك آموزش جامع و كامل از ساختار ماژول ها و چگونگي معرفي پارامتر هاي ماژول براي من ارسال كنه باتشكر:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر