mehdinasiri 2 ارسال شده در شهریور 91 با سلام یک مشکلی من رو چند روزی هست که در گیر خودش کرده . عرض کنم وقتی یک سایت غیر جوملایی رو در ف-ی-س ب-و-ک شیر می کنم به صورت زیر میاد یعنی تایتل صفحه به عنوان تیتر مطلب . کمی از نوشته مطلب و یک عکس کوچک . اما در عمده سایت های جوملایی که من شیر می کنم در بهترین حالت اسم سایت رو به عنوان تیتر میاره و متاتگ های تعریف شده که در کانفیگ اصلی جوملا هست رو به عنوان متن خبر میاره و معمولا عکسی رو هم لود نمیکنه. آیا برای رفع این مشکل باید از افزونه های SEO استفاده کرد؟ آیا دوستان راه حلی سراغ دارند ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 میتونی از افزونه ی اشتراک گذاری استفاده کنی :002::002: باتشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در شهریور 91 خوب این افزونه ها فقط شیر میکنه ! این مشکل از اساس وجود داره ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در مهر 91 دوستان نظری ندارن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر