abdollahpor 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان ببخشید ..من برا ساخت منو از ماژول swmenu استفاده کردم ....و یه منو برا سایتم ساختم برا ستون سمت راست سایتم ..بعد الان مشکلم اینه که زیر مجموعه هام به سمت راست باز میشه ..میخام ..که سمت چپ بیاد ...چی کار کنم ... و وقتی هم ...که میارمش ستون سمت چپ و زیر منو هام باز میکنم ..میره زیر ستون وستی و دیده نمیشه ....باید چی کار کنم ....ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام به جومینا خوش آمدید دمو (ادرس سایت تون) رو بدید بدورد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abdollahpor 0 ارسال شده در شهریور 91 ببخشید ...هه ..ممنون .............تشکر .... ام برا دمو سایت ...اینم عکس ..من خیلی زجر کشیدم برا این منو ...هه ..میشه ...یه کاریش ..بکنید ..اگه خودتونم باید ببینید ....تا دسترسی ارسال کنم ...ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 طبق آموزشی که در سایت هست پیش برید! مطمئنا جواب میگیرید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abdollahpor 0 ارسال شده در شهریور 91 ا خب الان درستش کردم به سمت راست میاد ولی با اموزشم که رفتم ....بازم زیر منو که باز میشه ...میره زیر جدول وسطیم ...اونو چیکارش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 بررسی شد... مشکل از قالبی هست که شما استفاده میکنید! با قالب های دیگه ای مشک نداشتید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abdollahpor 0 ارسال شده در شهریور 91 قبلش ..درست بود ..من ...تو سی اس اس های قالب .. دست کاری کردم اینجوری شد ....ممنون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 هر کاری که کردید رو به حالت اول با بگردونید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر