fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان قالب های سایت های زیر را نگاه کنید بانک پارسیان بانک تات بانک ملت بانک ملی بانک ملت را یکی از دوستان عزیز طراحی کرد اما می دانم می شود رویش حساب کرد یا نه ؟ یعنی واقعا یک قالب کامل است یا اینکه نه همینطوری طراحی شده است ، آیا قالب بانک ملت توانئی اجرا همه افزونه ها را داراست ؟ و... البته بگویم دوستان می دانم هیچکدام از دموها قالبی در جوملا برایش طراحی نشده جز قالب بانک ملت ، اما اگر شبیه آن هم باشد خیلی عالی می شود ، خیلی برایم مهم است ، نظر خودم استفاده از این قالب است دمو من البته قبلا این قالب را در انجمن هم برای ورژن Joomla 1.5 و هم Joomla 2.5 قرار داده بودم ! ممنون می شوم عزیزان همانند همیشه کمکم کنند :002: دوستان ممنون می شوم همانند همیشه مرا یاری بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel2007 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز من کاملا متوجه نشدم نظر شما چیست ولی اگر منظورتون یک قالب اختصاصی و یا فارسی نمودن یک قالبه میتونید پ.خ بدید باهم بیشتر صحبت کنیم. اما درمورد بانک ملی اگر این سایتها بر اساس جوملا طراحی شده باشند مطمئنا توانائی اجرای هر کامپوننت و یا ماژولی را دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر