amara 21 ارسال شده در شهریور 91 سلام اين مشكلي تازه متوجه اون شدم وقتي در مطلب شمارش اتومات خطر را ميزنيم خطها ميزنه بيرون از صفحه تو اين دمو مشخص هست http://demo19.persianthem.ir/2012-09-12-17-47-15 در اين عكس هم مشخص شده است . و مشكل ديگه كه داره نمايش اخبار خطي در صفحه اصلي قالب هست ميخواستم راست چين بشه دموي آنلاين قالب تو اين دمو نيز هست كه اينجا به صورت درست شده مي باشد گفتم شايد كسي بتونه از كدهاي اين دمو كمك بگيره http://demo.joomlafarsi.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 مشکل اولتون چیه؟میخواید چی بشه که الان مشکل داره!؟ مشکل دومتون هم که الان درسته! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در شهریور 91 خوب ميخواستم كه رديهي كه با شماره ها قرار ميگيرند يكم از خط اول فاصله داشته باشه و به سمت چپ بياد مشكل دومي هم درست نيست اگه منظورتون تو دموي دوم هست اون براي جوملا فارسي هست عرض كردم اگه بشه از كدهاي اون كمك گرفته بشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در شهریور 91 سلام كسي نيست كمكي كنه اگه متوجه منظورم نشديد بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 ببینید با این کد درست میشه!؟ #rt-mainbody {padding-right:20px;} .sprocket-headlines-list {float:right;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در شهریور 91 سلام ميشه بگيد: اين كد را بايد كجا ازش استفاده كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام برای مشکل فاصله اعداد به مسیر زیر بروید templates/rt_ionosphere/css/joomla-rtl.css خط 10 را بصورت زیر ویرایش کنید body.rtl .component-content ol { margin-left: 0; margin-right: 5px;>>>>>>>>>>>>>>>>>17px; } برای مشکل دوم هم ابتدا به مسیر زیر بروید templates/rt_ionosphere/roksprocket/layouts/headlines/themes/default/headlines.css در خط 20 کد زیر قرار دارد .sprocket-headlines-navigation { display: table-cell; float: right; padding: 10px; vertical-align: middle; width: 60px; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید float: right; در خط 8 کد را بصورت زیر ویرایش کنید .sprocket-headlines-badge { float: left;>>>>>>>>>>>>right; } در خط 4 کد زیر قرار دارد .sprocket-headlines-container { display: table-row; } خطوط زیر را به کد بالا اضافه کنید direction: rtl; float: right; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در شهریور 91 سلام تشكر و خيلي ممنون مشكل دومي درست شد ولي اول نه به همون شكل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام کد من ایرادی نداشت . مشکل اینجاست که شما کد را به همراه علائم <<<<<< وارد کردید منظور من این بود که به فرض به جای 5 مقدار 17 قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر