mahdicivic 0 ارسال شده در شهریور 91 من یه سایت جوملایی دارم که چند وقت پیش یه مشکلی برام پیش اومد و مجبور شدم از بک آپی که قبلا گرفته بودم استفاده کنم. بک آپ رو ریستور کردم و سایت بالا اومد. اما بعد متوجه شدم یه مشکلی وجود داره و اون هم اینه که هر تغییری که تو پنل مدیریت ایجاد میکنم مثلا یه ماژولی رو غیر فعال می کنم سایت دیگه بالا نمیاد و هیچ اروری هم نمیده! اگه کسی میتونه راهنماییم کنه. اگرم فکر میکنید هزینه ای برای انجام تعمیر لازمه من متقبل می شم. فقط منو نجات بدید چون بد جوری رفته رو مخم. سرورشم کار خودمه IIS7 و فکر نمیکنم مشکل از اون باشه چون وقتی یه جوملای دیگه روش نصب کردم هیچ مشکلی نداشت! ورژن جوملا : 2.5.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 شما فقط از فایل منیجر بک اپ گرفتین یا کله هاست منظورم اینه که از datebase ها و ... هم بک اپ گرفتین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdicivic 0 ارسال شده در شهریور 91 من تمام فایلای جوملا رو کپی کردم و کل دیتابیس رو هم با پسوند SQL بک آپ گرفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در شهریور 91 شما به php my admin رفته و کلیه جداول پایگاه داده راحذف کنید و بعد از حذف به ایمپورت رفته و فایل sql را امپورت کنید حالا فایل هارا همه را پاک کرده و دوباره اپلود کنید ببینید مشکلتان حل میشود یانه فایل کانفیگ را هم چک کنید:002::002: حل نشد اطلاعات را پیام خصوصی کنید تا حلش کنم براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdicivic 0 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز من این کارم کردم اما بازم مشکل حل نشد! مشخصات رو براتون پ خ کردم. مرسی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر