nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان. من یک بکاپ از سایتم آماده کردم که هنوز لینک دانلودش رو هاسته. میخواستم بدونم میشه بدون اینکه دانلودش کنم، از هاست قبلی به هاست جدید منتقلش کنم( البته سرور، اون هاست قبلی که ازش بکاپ خواستم رو بهم داده و الان من دوتا هاست مربوط به دو تاریخ متفاوت دارم و نمیدونم چرا خود سرور مستقیما بکاپ رو برام برنگردونده) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 بله می تونید با اسکریپت Rapidleech این کار را انجام بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام.آقای موذنی میشه بیشتر توضیح بدید؟ من در مورد این اسکریپت و نحوه کارش چیزی نمیدونم.واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 کار خاصی نداره دانلودش کنید در هاست بریزید آدرس مسیرش را بزنید باز میشه الان آدرس فایل را درون این اسکریپت بزنید تا کپی را در پوشه فایلهای این اسکریپت بریزه تمام اگر نیاز شد بگید تا سریع برای شما منتقلش کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر