mitrafarshbaf 4 ارسال شده در آذر 89 با سلام من می خواستم کاربران سایتم بعد از ثبت نام بدون ارسال ایمیل فعال سازی نام کاربریشون فعال بشه هر چی گشتم جایی برای این کار پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز در قسمت تنظیمات اصلی -- --- سیستم --- در قسمت تنظیمات کاربری ------ فعال سازی حساب کاربری جدید را بله قرار دهید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitrafarshbaf 4 ارسال شده در آذر 89 من اونو فعال کردم ولی بازم اوتوماتیک فعال نمیشه و ایمیل فعال سازی می فرسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام اگر می خواهید بدون ارسال ایمیل فعال سازی کاربر بلافاصله بعد از ثبت نام حسابش فعال بشه شما به همون مسیری که دوستمون فرمودند برید منتهی روی " خیر " تنظیم و ذخیره کنید!!! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر