glassy 0 ارسال شده در شهریور 91 آقا من تو سایتم بد به مشکل خوردم .... نه تصاویر رو نشون میده:s نه لینک ایمیل رو:s http://www.bsi24.ir/index.php/industry-group/84-industrial-machinery/96-alemi-industrial-hydraulics کی می تونه کمکم کنه؟ .... :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز من تمام تصاویر سایتتون رو دیدم چک کنید که تصویر مورد نظر درست وارد شده باشه. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
glassy 0 ارسال شده در شهریور 91 عکسها درست نصب شدن ... شما تو صفحه اصلی از طریق ماژول عکس رو میبینید اما در مطلب عکس نمایش داده نمیشه.... نمیدونم مشکل کجاست! :s مشکل بدتر اینه که آدرس ایمیل رو هم نشون نمیده اصلاً .... لینک ایمیل رو وارد کردم اما تو مطلب نمایش نمیده .... کی میتونه کمک کنه این مشکلاتو حل کنم؟ ممنون میشم:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 هیچ تغیراتی قبل از بروز این مشکل ندادید؟ نص افزونه یا ... تصاویری که نشون دادن نمیشن با فرمتgif هستند. اونایی که نشون داده میشه با فرمت jpg هستند ازمایش کنید ببینید با فرمت jpg نمایش داد میشن یا خیر. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
glassy 0 ارسال شده در شهریور 91 نه داداش هیچی نمایش نمیده .... نه jpg نه gif نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام آدرس تصویر مطلبتون تو سورس سایت دیده میشه ولی تصویر لود نمیشه ممکنه در آدرس دهی اشتباه کردده باشید . یک بار دیگه تست کنید از دکمه ورود تصویر استفاده کنید کش جوملاتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر